WAAR talent geen beperking kent

SMAAKLOKAAL

Een sociaal lunchcafé met de smaak van lokale waar • Brouwersplein 11

SMAAKLOKAAL

WAAR talent geen beperking kent

Reserveren horecaWebshop

Over ’t SmaakLokaal

Het SmaakLokaal is een sociaal lunchcafé met de smaak van lokale waar. Iedere dag werken we met veel plezier aan de talenten van onze (cliënt)medewerkers. In de horeca vind je voornamelijk lokale ingrediënten zoals vers brood van Tom van Otterloo en de huisgemaakte Hummus en Baba Ganoush van Ghiath en Manal. Bij ons is alles zo veel mogelijk biologisch en eerlijk. Want dat is WAAR. Een goed gevoel voor de maker en smaker.

Onze menukaart

Onze talenten

Sinds 2014 werken we met veel plezier samen met zorgorganisatie Siza. Een samenwerking waarin we leerwerktrajecten bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met het motto WAAR talent geen beperking kent stimuleren we onze medewerkers juist daar waar ze goed in zijn. Bij WAAR doorlopen onze medewerkers de leerwerktrajecten winkel- en horecamedewerker.

Maak hier kennis

Kindercafé

In het SmaakLokaal is er een apart gedeelte voor kinderen gereserveerd: een lekker ruime speelhoek waar kinderen heerlijk kunnen spelen, kleuren of een boekje lezen. De kinderhoek is afgeschermd waardoor jouw kind hier rustig kan spelen terwijl jij geniet van een kop koffie. Voor ieder wat wils. Van treinbaan tot poppenhuis en spellen voor klein en groot.

Lees hier meer

Kindercafe

Wat is er fijner dan een plek waar zowel jij als ouder als je kind graag komt?

Arrangementen

Wat is nou leuker dan een feestje vieren op een creatieve, sociale plek waar onze medewerkers jou en je gasten in de watten leggen?

Winkelen bij WAAR

Zoek je een mooi cadeau met een goed verhaal? Dan ben je bij WAAR aan het juiste adres.