ARRANGEMENTEN

Iets te vieren? Ook dat kan bij WAAR!

Want wat is nou leuker dan een feestje vieren op een creatieve, sociale plek waar onze medewerkers jou en je gasten in de watten leggen. Wij bieden een aantal arrangementen aan die nog verder aangepast kunnen worden aan jouw wensen.

Picknickplatter

vanaf 2 personen vanaf 12,50 euro p.p.

Picknicken hoeft niet per se met zon in het park, het kan namelijk elke dag gewoon aan tafel bij WAAR. Met een heus picknickkleedje en een dienblad vol lekker beleg kan je het perfecte broodje samenstellen. Lekker om samen te delen, met zijn tweeën of met meer natuurlijk!

Vier feest bij WAAR

vanaf 10 personen vanaf 12,95 p.p.

Ben je op zoek naar een warme en ongedwongen plek om je verjaardag, feest of kinderfeestje te vieren? Dan ben je bij WAAR aan het juiste adres. Van ontvangst met worteltaart, koffie en thee tot borrelen met Arnhemse biertjes van Leroy and Brown Brewery en lekkere koude of warme hapjes. We bieden standaard de volgende arrangementen, bestaande uit:

  • Ontvangst met Fairtrade koffie, thee, (bio) fris geserveerd met worteltaart, appeltaart of aardbeienbavarois van Bakkerij van Eigen Deeg
  • Schaal gevuld met lekkere borrelhappen als olijven, gevulde tomaten, notenmix, tortillachips met guacamole
  • 2 drankjes naar keuze: (bio) fris of bier/wijn

Kinderfeest bij WAAR

vanaf 10 personen vanaf 12,95 euro p.p.

Ons kindvriendelijke SmaakLokaal leent zich er heel goed voor om de verjaardag van je kind te vieren, samen met familie, vrienden, vriendjes en vriendinnetjes. Geniet samen van de lekkerste taart en terwijl jullie verder genieten van een hapje of drankje, kunnen kinderen naar hartelust spelen in de speelhoek, die we op verzoek kunnen uitbreiden. Indien gewenst zorgen wij voor passende feestelijk aankleding! Denk aan feesthoedjes voor de kinderen of thema gerelateerde versiering.

+ Kinderworkshop

á 100 euro

Komen er veel kinderen op bezoek en / of willen jullie nog iets extra’s aanbieden? Dan is er ook de mogelijkheid om dit arrangement te boeken, in combinatie met een kinderworkshop. Neem voor meer informatie contact op over de mogelijkheden.

Lokale Borrel

vanaf 20 personen vanaf 19,95 euro p.p.

WAAR gelooft in de kracht van lokaal. Dat is terug te zien in onze producten. De gerechten die we maken met lokale ingrediënten staan op de kaart en kunnen we ook aanbieden als lokale borrel. Zoveel lekkers te vinden in de streek! De lokale borrel bestaat uit:

  • Borrelplankje jong belegen kaas uit Lievelde
  • Broodplankje Lokaal (Van Otterloo) en boter uit Duiven, tortillachips met guacamole
  • Achterham en worst uit Groessen
  • Appel en aardbeiensapjes uit de Liemers
  • Hapjesplank met o.a. gevulde eitjes uit Groessen en buffelmozzarella uit Arns
  • Arnhems bieren van Leroy Brown Brewery
  • De beste wijnen van Arnhems Wijnhuis Henri Bloem

Dinerbuffet Klein Damascus

vanaf 25 personen vanaf 19,95 p.p.

Een uitgebreid Syrisch buffet waar ruim 3 dagen lang aan is gewerkt. Dat is het lunch of dinerbuffet Klein Damascus. Een hele tafel vol met de lekkerste gerechten, van tabouleh tot Layali Damascus en linzensoep naar geheim eigen recept. Bereid door Ghiath en zijn vrouw Manal. In 2017 kwam Ghiath bij WAAR Arnhem voor een taaltraject, nu runt hij zijn eigen koffiebar op Arnhem Centraal Station.